Workshops


workshop-2017

Op 21 en 22 oktober 2017 werd de workshop Bruidsfotografie georganiseerd door Ed Geels Fotografie. Deze workshop is de  meest intensieve in zijn soort, en wordt gedurende twee dagen gehouden op een prachtig landgoed in de Kaapse Bossen van Doorn. Tijdens deze dagen werd er gefocust op alle aspecten van de trouwreportage. Van de voorbereiding tot de openingsdans, alles werd zorgvuldig behandeld. Er wordt gewerkt met meerdere echte bruidsparen, en omdat maximaal 18 deelnemers mee kunnen doen krijgt iedereen voldoende kans om ze poseren en te fotograferen. Vooral het poseren van bruidsparen wordt door veel fotografen moeilijk gevonden, maar door de vakkundige tips en instructies van Ed Geels zal het voortaan makkelijk worden om de bruidsparen in stijlvolle posities vast te leggen. Ook werken met flits , off-camera flits, en videolicht staat op het schema. Als u zelf niet over deze materialen beschikt, kunt u hier oefenen, en zien wat de mogelijkheden zijn.We zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe workshop Bruidsfotografie, en deze datum maken we zsm bekend.

Sinds december 2011 wordt elke maand de workshop “Help, ik heb een spiegelreflex” gehouden in de studio van Ed Geels Fotografie. Deze workshop gericht op iedereen die een spiegelreflexcamera heeft gekocht, en het meeste eruit wil halen. Tijdens deze gezellige workshop worden alle belangrijke beginprincipes van de fotografie behandeld. Onderwerpen zoals diafragma, sluitertijden, iso waardes, compositie en nog veel meer worden in deze intensieve cursus besproken. Na de lunch wordt gaan we de behandelde onderwerpen in de praktijk brengen. Deze 6 uur durende workshop is dus de ideale manier om de beginselen van de fotografie op een leuke manier te leren. De volgende workshop is op  zaterdag   zaterdag 6 januari  en zaterdag 21 april 2018workshop

 

 

 

Op zaterdag 4 november organiseerden wij de tweede workshop flitstechnieken. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag wat meer over de opzetflitser wil weten, en hoe je hier creatiever mee om kan gaan.Het was weer een gezellige workshop waar iedereen met heel veel informatie en kennis naar huis ging. Tevens werd ook “off-camera” flits behandeld, dus de flitsers op afstand aansturen.Ter introductie kost deze workshop maar € 129,- ipv € 159,00. Lesmateriaal en diner zijn bij de prijs inbegrepen. De workshop zal op zaterdag 3 maart (uitverkocht) van 14.00 tot ongeveer 19.00 duren.