Workshops


Wegens de grote belangstelling voor de verschillende workshops die wij bieden, zijn wij nu trots om deze gloednieuwe een-daagse cursus te geven. Deze workshop Bruidsfotografie biedt nieuwe trouwfotografen de mogelijkheid om vol zelfvertrouwen dit prachtige beroep uit te gaan oefenen. Tijdens deze intensieve, leerzame en gezellige dag wordt er met echte bruidsparen gewerkt die de deelnemers volop mogen fotograferen. Observeer hoe Ed tijdens een live shoot op zoek gaat naar het licht en achtergrond en hoe hij hierbij de juiste pose bedenkt. Zie hoe makkelijk het is om het bruidspaar aan te sturen met tientallen tips en tricks zodat je telkens weer de mooiste beelden maakt.
Tijdens de theoriesessie wordt er ingegaan op marketing, voorbereiding, kennismakingsgesprekken, flitstechnieken en nog veel meer.
Deze workshop mag je niet missen als jij de grote stap naar trouwfotografie gaat maken! Profiteer van de vroegboekkorting en reserveer nu je plek in de meest intensieve bruidsfotografie workshop van Nederland!!! Uitgebreide lunch en lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen. De gemaakte foto’s mogen gebruikt worden voor je portfolio!

Sinds december 2011 wordt de workshop “Help, ik heb een spiegelreflex” gehouden in de studio van Ed Geels Fotografie. Deze workshop gericht op iedereen die een spiegelreflexcamera heeft gekocht, en het meeste eruit wil halen. Tijdens deze gezellige workshop worden alle belangrijke beginprincipes van de fotografie behandeld. Onderwerpen zoals diafragma, sluitertijden, iso waardes, compositie, histogram en nog veel meer worden in deze intensieve cursus besproken. Na de lunch worden de behandelde onderwerpen in de praktijk gebracht. Deze 6 uur durende workshop is dus de ideale manier om de beginselen van de fotografie op een leuke manier te leren. De volgende workshop is op   12 januari 2019 en 16 maart 2019.workshop

Op 23 september organiseert Ed Geels Fotografie voor de allereerste keer de workshop PortretFotografie. Deze workshop wordt in de studio van Ed Geels gehouden, en natuurlijk wordt er met een model gewerkt om zo goed te kunnen oefenen. Na een intensieve theoriesessie krijgen de deelnemers de geleerde stof in de praktijk te brengen. De workshop zal om 12 uur beginnen en zal tot ongeveer half 5 duren. De gemaakte foto’s mogen gebruikt worden voor je portfolio, zodat je je mooiste beelden gelijk kan delen met iedereen. Maximaal 10 deelnemers kunnen met deze workshop meedoen. De introductieprijs voor deze workshop is  € 129,- ipv 159,-.

Op 24 juni beginnen we met de gloednieuwe workshop “StudioFotografie” . Er wordt al druk gewerkt aan het lesmateriaal en deze cursus belooft voor de beginnende studiofotograaf er zeker één te zijn die niet gemist mag worden. Er wordt met verschillende soort lichtbronnen, instellingen, achtergronden gewerkt. Natuurlijk hebben we voor deze workshop een model waar ook volop mee geoefend kan worden.Deze workshop is helaas uitverkocht.

Maximaal kunnen 6 fotografen meedoen met deze workshop, dus schrijf je snel in. De introductieprijs voor de workshop bedraagt € 139 ipv € 169.

workshop studio fotografie