D

De dag begon al meteen gezellig. Ik zocht Arjen op in het hotel Rauw aan Zee, waar hij samen met z’n ouders en zus al druk met de voorbereidingen bezig waren. Ik vind het altijd leuk om te zien of de bruidegom zenuwachtig is, of juist heel relaxed. Bij Arjen zag ik toch wel een beetje gezonde spanning, en we hebben maar een beetje geholpen met aankleden. 

Bij Wendy thuis was het ook al gezellig druk. Wendy was met kapster Chris bezig met haar en make-up, voordat ze haar prachtige trouwjurk aan mocht trekken. Wendy’s vader wordt beneden ook aangekleed zodat hij er perfect uitziet als hij straks zijn kleine meid weggeeft. Peter is ongeneeslijk ziek, maar dankzij de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens Nederland kan hij op vandaag toch deze belangrijke taak uitvoeren in Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. 

Het is een zonnige dag, en voordat we naar het kasteel gaan, hebben we een paar minuten om wat foto’s te maken op de heide.

De ceremonie in Kasteel de Schaffelaar was er een die alles omvatte. Een geweldige plechtigheid waar iedereen van zat te genieten. Op dit soort momenten bedenk ik toch elke keer dat ik bevoorrecht ben om deze momenten zo vaak mee te mogen maken.

Na de mooie speech van vader hadden we nog even tijd om in het kasteel een aantal mooie foto’s te maken. Arjen en Wendy, gefeliciteerd met jullie huwelijk, en geniet van jullie honeymoon!!! Ik vond het fantastisch om deze mooie dag voor jullie vast te leggen.