1

12 mei 2017, een dag om niet te vergeten voor Don en Tamara. Een dag waarop ik me werkelijk bevoorrecht voel om mijn beroep uit te oefenen. Er zijn veel emoties die een bruidspaar en de familie op de trouwdag voelen. Nervositeit naar hoe hij er uitziet, en natuurlijk benieuwd naar wat er door hem heen gaat als hij haar voor het eerst ziet. Ze voelen geluk omdat eindelijk de dag is gekomen dat zij hun verdere leven als man en vrouw gaan doorbrengen. Maar er is ook verdriet, omdat belangrijke mensen helaas niet meer bij deze meest bijzondere dag aanwezig kunnen zijn. Al deze gevoelens waren ook op deze dag aanwezig, en ook zeker het verdriet dat Don’s lieve broer hier niet meer bij kon zijn. Nog geen 3 weken voor de bruiloft hebben ze afscheid moeten nemen van Nick. Maar ik voelde dat hij in ieders gedachte er bij was.
De dag begon met regen, heel veel regen. Dat weerhield ons er niet van naar de Zuidpier in IJmuiden te gaan voor wat gave foto’s. Don en Tamara zijn grote motorfanaten, dus natuurlijk gingen de Triumphs mee! De sleutel van het hek van de Pier had Don de week ervoor al opgehaald dus we konden er zo oprijden.
In het stadhuis van IJmuiden werden Don en Tamara door de leuke trouwambtenaar in het echt verbonden. Na de ceremonie bleek de regen zowaar verdwenen, dus konden we nog een paar mooie foto’s maken in Velserbeek.
Thalia is zeker één van mijn favoriete feestlocaties in deze regio, en ook dit keer was het diner, de sfeer en het feest helemaal perfect. Een te gekke openingsdans maakte voor mij deze trouwreportage helemaal compleet. Don en Tamara, gefeliciteerd, jullie zijn echt een te gek stel!!