D

De eerste bruiloft van het jaar is is een feit! Op 9 maart trouwden Joan en Lianne in het prachtige en intieme restaurant Zuiver in Utrecht. Ik was er al vroeg bij want  voorbereidingsfoto’s zijn altijd zo leuk om te doen, en horen tegenwoordig echt bij de trouwdag. Al is het maar een kwartiertje, dat ik als trouwfotograaf deze foto’s maak, in het uiteindelijke trouwalbum maakt het het verhaal echt compleet.

bruidegom bereid zich voor op de grote dag.

Het is altijd een prachtig moment als bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien, en ditmaal was het weer een genot om dit mee te mogen maken. Toen ik bij Lianne aankwam zag ik dat het zonnetje er mooi achter achter hun appartement stond, dus kreeg ik het idee om iets bijzonders hiermee te doen.

bruid en bruidegom zien elkaar voor het eerst.

Voordat Joan en Lianne elkaar het ja-woord gaan geven bij Zuiver, gaan we eerst nog de Hortus Botanicus voor een mooie fotosessie.

bruiloft bij Hortus Botanicus Utrecht

fotreportage Hortus Botanicus in Utrecht

Restaurant Zuiver in Utrecht is echt een waanzinnig mooie trouwlocatie op een plaats waar je niet zou verwachten. Een prachtige ceremonie volgde hier, gevolgd door het aansnijden van de taart, en ik heb zelden zo’n kunstwerk gezien.Gemaakt door Sugarlips in Utrecht.

trouwceremonie in Restaurant Zuiver in Utrecht.

Sugarlips taart uit Utrecht.

De groepsfoto’s die we hebben gemaakt waren zo relaxed om te doen. Het helpt als je zo’n geweldige groep vrienden en familie hebt die het ook nog eens gezellig vinden om wat gave foto’s te maken.

groepsfoto’s en familiefoto’s na de bruiloft van Joan en Lianne