Albums

Het trouwalbum is een investering. Het moet kwaliteit, luxe en stijl uitstralen. Daarom werkt Ed Geels Fotografie alleen met de beste albumleveranciers in Nederland, Portugal en Italie. Het assortiment is zeer uitgebreid, en elk album wordt volledig naar de wens van het bruidspaar ontworpen. Voordat het album wordt besteld, krijgt het bruidspaar eerst het ontwerp te zien en kunnen eventuele veranderingen worden aangebracht.

Er is voor elk budget een album, en bij veel van onze pakketten zit het album bij de prijs inbegrepen zodat jullie trouwreportage helemaal compleet is. Nadat jullie de volledige trouwreportage in hoge resolutie op usb hebben ontvangen, maken jullie zelf de selectie welke foto’s in jullie prachtige album komt.

Een trouwalbum is een boek dat het bruidspaar nog vele jaren zal koesteren, daarom moet een album tijdloos zijn. Het ontwerp van het album moet over vele jaren nog net zo stijlvol van design zijn als toen het voor het eerst opengeslagen werd. Een prachtig geschenk aan de ouders is natuurlijk het ouderalbum. Het is het exacte kopie van het grote album, maar in kleiner formaat. Ook hier zijn weer verschillende uitvoeringen mogelijk.

Call Now Button